Showing only to non-members with a CMS field Answered

Post author
Waqar Naqshbandi

So, I have now a setup where I have made content visible based on the content IDs I generated through Memberstack and then added into a CMS field. Then added an attribute data.ms.content="{collection field}"

I want to know how I can reverse this for example we use !members to show only stuff to non members, I want to achieve the same effect but with a CMS field. Duncan Hamra

Video of what have been accomplished so far:

https://memberstack.slack.com/files/U068MBVFEJH/F068ZGM188L/webflow_-_quel_-_google_chrome_2023-12-06_19-05-15.mp4

Comments

6 comments

  • Comment author
    Duncan Hamra

    Super helpful!! Thank you. Can you share 1-2 more screenshots of the actual custom field in your Webflow CMS? Is it a text field where you are manually adding the content id?

    0
  • Comment author
    Waqar Naqshbandi

    Yes, it's a text field where I added content ids. I am adding screenshots of where I have this implemented on my website and where I am having the issue. So on the dark background image you can see on the right I have the attribute linked to this CMS field and on the locked content access section screenshot I added the same thing but I want to reverse it. Just like we do with members and !members I wanna do that with an attribute that is using the CMS field.

    0
  • Comment author
    Duncan Hamra

    One idea is to add another custom field with the ! 🤔 Would be a manual process…

    Oh wait, are those upsell prompts on very CMS page? If so, could you add the attributes directly? (without linking a cms field)

    0
  • Comment author
    Waqar Naqshbandi

    Yes, we could add a field with ! but there was a problem I forgot let me test that and I will get back to you.
    Yes, we can add attributes directly.

    Now even though that worked and the matching and correct Content id with ! is available on thi section, it still showed up. Why would that be?

    I think I just broke Rey, it's not stopping and saying the same thing over and over. 🤣

    Hey bro, I know it's weekend so whenever you are back in office please let me know if there is any solution for this.

    0
  • Comment author
    Duncan Hamra

    You’re super close!

    Change data-ms-content-id to data-ms-content

    0
  • Comment author
    Waqar Naqshbandi

    ohhh dang, I didn't notice that. One moment, I will try it right now.

    Awesome bro, it's working thanks a lot.

    0

Please sign in to leave a comment.